mei 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

haardhout

Haardhout koop je bij 123hout.nl!

Wanneer het kouder wordt buiten brandt de open haard of de kachel weer volop. Kwalitatief goede haardhout is van belang om de kachel of open haard optimaal te laten branden. Bij 123hout.nl kun je diverse soorten brandhout kopen. Eenvoudig en snel online via hun website. Jouw bestelling wordt vervolgens gratis bij jou thuisbezorgd op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

haardhoutEen groot assortiment aan haardhout

Op 123hout.nl vind je een groot assortiment aan haardhout voor kachels en open haarden. Op de website kun je makkelijk navigeren tussen de verschillende categorieën. Zo verkoopt 123hout.nl Beukenhout, Haagbeukhout, Elzenhout, Berkenhout, Essenbout, Eikenhout en gemengd hout. Keuze genoeg dus! Iedere houtsoort heeft zijn eigen positieve kenmerken. Op de website kun je per houtsoort een uitgebreide beschrijving lezen. Ook de opsommingen met de kenmerken van het hout zorgt ervoor dat een keuze maken makkelijker wordt. Het hout kan per hele en halve pallet besteld worden. Heb je minder plek in of rondom jouw huis? Dan kun je ook kiezen om netten met hout te bestellen voor jouw kachel of open haard. Ook de goede accessoires zijn belangrijk voor jouw kachel of open haard. Daarom kun je bij 123hout niet alleen brandhout kopen, maar ook diverse accessoires zoals een Ecofan, aanmaakblokjes en aanmaakhoutjes.

Bestelling wordt gratis bezorgd

haardhout

Hoe fijn is dat jouw bestelling met hout gratis wordt bezorgd aan huis op een tijdstip dat jou het beste uitkomt? 123hout zorgt ervoor dat jouw bestelling op tijd in huis hebt, zodat je niet al te lang in de kou hoeft te zitten. Grote bestellingen, zoals pallets worden bezorgd door middel van een elektrische pompwagen met laadklep, zodat de bestelling netjes aankomt. Is het hout voor jouw open haard of kachel (bijna) op? Bestel dan via 123hout.nl! Met de scherpe prijzen en de goede kwaliteit hout weet je zeker dat je goed zit!