december 1, 2023

Baas woonblog

Blog woon tips

bodyfit-logo

Koop hier uw inbouw zwembad

Voor de achtertuin wil ik een inbouw zwembad hebben. De inbouw zwembad moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen, en dat is onder andere dat het geleverd moet worden met een uitstekende service en ook nog eens een advies. Nou hebben we al eens wat eerder gekocht bij Bodyfit.nl. Zij zijn een specialist in wat wij willen. Toch willen we ook naar andere aanbieders kijken.

Websitezwembad

Na mijn onderzoekje en gekeken te hebben wie nou echt het beste was, kwam Bodyfit.nl als beste uit de test. Super bedrijf! Ik ben nooit mijn vertrouwen in hen kwijt geraakt, en ze komen ook telkens weer met iets nieuws. Ook voldoen ze aan onze voorwaarden en regelen ze veel dingen zelf. Overigens leveren ze spullen met super service. De medewerkers zijn er ook zeer vriendelijk en ik ben ook over hun zeer te spreken.

Contactzwembad-buiten

Diezelfde ochtend dat ik op de website keek van Bodyfit, heb ik besloten om ze te bellen. Ik had namelijk meer informatie nodig over het zwembad, en het zou fijn zijn als een vakkundige mij alvast een idee kan geven van hoe het er uit gaan zien. De telefoon werd vriendelijk opgenomen en ik werd netjes te woord gestaan. De medewerker wist duidelijk waar ze het over had, en kon me vervolgens direct doorverbinden met iemand die mijn vragen kon beantwoorden. Super! Ik kan me geen betere website voorstellen dan zij. Ook ga ik ze aanraden bij vrienden en familie.