april 19, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Alles veilig in jouw brandwerende kluis

Heb je je ooit verdiept in de keuze voor een Brandwerende kluis? Nee? Wellicht is het goed hier toch eens de tijd voor te nemen. Het aantal inbraken neemt namelijk toe en regelmatig komt het voor dat brand niet alleen zorgt voor materiële, maar ook emotionele schade. Eerlijk is eerlijk, je moet er niet aan denken dat jouw waardevolle spullen door brand verloren gaan. Een brandwerende kluis is dus de oplossing om dit te voorkomen. En het mooie? Een brandwerende kluis beschermt ook direct tegen waterschade. Dat is dus niet een, maar drie zorgen minder.

Brandwerende kluizen in alle soorten en maten

Of je de kluis nu thuis, op kantoor of zelfs in de auto wilt bewaren. Bij Kluis-kopen.nl heb je keuze uit brandwerende kluizen in diverse afmetingen en uitvoeringen. Natuurlijk is ook het budget van belang. Bedenk daarom vooraf hoe groot de investering mag zijn. De meest eenvoudige brandwerende kluis zijn er voor minder dan driehonderd euro. Bij een brand zijn jouw belangrijke documenten, dierbare sieraden of bijvoorbeeld USB-sticks voor minimaal 1 uur beschermd. Het elektronisch slot met code zorgt ervoor dat de kluis veilig afgesloten kan worden. Bij enkele kluizen kun je zelf de lengte van de code kiezen. De deur sluit automatisch af na het dichtdoen. Het is slechts een voorbeeld van de brandwerende kluizen in het assortiment van kluis-kopen.nl. Aan u de keuze!

Better safe than sorry

Om te voorkomen dat je te laat bent, schaf je liever nog vandaag dan morgen een brandwerende kluis aan. Bestel daarom op werkdagen voor 16.00 uur en jouw nieuwe kluis wordt nog dezelfde dag verzonden. Binnen Nederland en België is de verzending gratis. Afhalen kan op afspraak van maandag tot en met vrijdag op kantoortijden. Kun je wel wat hulp gebruiken? Dan specialisten van kluis-kopen.nl staan voor je klaar met passend advies, bijvoorbeeld via mail of telefonisch. Zo weet je zeker dat jij je spullen straks opbergt in de brandwerende kluis die het best bij je past.