maart 29, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Een boost voor jouw interieur

Wil je jouw interieur een boost geven? Wil je je oude bank vervangen voor een nieuwe, leren bank? Of wil je misschien een bank bij de eettafel? Dat kan allemaal bij huisjeshop. Hier heb je bijvoorbeeld de keuze uit een mooie, originele Chesterfield bank. Deze wereldberoemde bank is prachtig en stijlvol. Het vintage leder waarmee de bank is bekleed is van uitmuntende kwaliteit en verkrijgbaar voor een zeer goede prijs.

Eetkamerbank

Je kunt ook kiezen voor een bank in de eetkamer. Dit is ideaal voor een groot gezelschap of om ruimte te besparen. Een bank bij de eettafel zorgt voor een speels effect. Vaak wordt een eetkamerbank gecombineerd met stoelen, wat voor extra ruimte zorgt. Er zijn natuurlijk wel een aantal punten waar je rekening mee moet houden met een eetkamerbank. Om loze ruimte te voorkomen, is het goed als de eetkamerbank qua lengte overeenkomst met de lengte van de tafel. Daarnaast is het, vanzelfsprekend, handig om de juiste hoogte uit te kiezen zodat je genoeg ruimte hebt tussen de tafel en de bank. En kies altijd iets uit wat bij jouw stijl past, zo voelt stof zacht en comfortabel aan, maar is leer eenvoudiger schoon te maken.

Ben je geïnteresseerd?

Bij huisjeshop vind je verschillende eetkamerbanken, in verschillende kleuren en stijlen. Zo heb je de keuze uit een eetkamerbank met of zonder rugleuning en kun je kiezen uit een bank van leer of van hout. Een houten bank geeft een natuurlijke uitstraling aan de eethoek en past goed in een Scandinavisch interieur. Liever een leren bank? Deze past goed in een robuust interieur en geeft een stoere uitstraling. Je leest het, voor elke interieurwens ben je bij huisjeshop aan het goede adres! Je profiteert altijd van de allerlaagste prijzen en van gratis verzending boven de €100. Bekijk snel de webshop om jouw interieur een boost te geven.