februari 22, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

geurneutralisator

Geurneutralisator, helpt vervelende luchtjes te maskeren

 

Een geurneutralisator kan helpen, om vervelende geurtjes in huis te verbannen. De lucht waar ik het hier over heb, komt van het kweken van plantjes. Wij hebben op onze zolder een ruimte ingericht voor het kweken van bepaalde soort plantjes. Behalve dat wij dit leuk vinden om te doen, is het resultaat ook erg interessant. Hiervoor hebben wij de webshop van de Growexpert al meerdere malen bezocht en besteld. Hier hebben zij een enorm groot assortiment en zeker de moeite waard om hier naar te kijken. Wij hebben hier alles wat tot nu toe op onze zolder staat, hier gekocht. geurneutralisator

Stank in huis, koop een geurneutralisator bij de Growexpert

Nadat wij steeds meer nare luchtjes in huis hadden, die van de zolder afkwamen, hebben wij naar een oplossing gezocht. Deze hebben wij gevonden in de vorm van een geurneutralisator. Vooral in de zomer werd deze stank alleen maar erger. Zo erg dat zelfs de buren begonnen te klagen en dat moesten wij nu net niet hebben. 

Vanaf het moment dat wij een geurneutralisator in gebruik hebben genomen, hebben wij geen last meer van de stank in huis. Ook de buren hebben wij niet meer horen klagen. De Growexpert heeft echt een zeer groot assortiment.