maart 29, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Aluminium profielen voordelig online bij ALUMINIUMvakman.nl!

Aluminium profielen bestelt u eenvoudig & voordelig bij ALUMINIUMvakman.nl; De online aluminium profielen specialist! Met een gerichte collectie aluminiumprofielen, waarbij de meest gebruikte ‘profiel typen’ en per type de meest gebruikte afmetingen direct online – op maat – bestelt kunnen worden, is de kans groot dat u bij ons een passend ALU profiel vindt! Met een team vakmannen, eigen werkplaats (zagerij), een grote eigen voorraad & een gebruiksvriendelijke webshop zijn wij ideaal ingericht op het optimaal faciliteren van de moderne (online) consument. Wij combineren een scherpe prijs met een maatwerk product & een snelle levering. Aluminium profielen bestelt u dus eenvoudig online bij ALUMINIUMvakman.nl!

LET OP: Onze profielen betreffen brut aluminium, ook wel onbehandeld, onbewerkt, ruw en/of blank aluminium genoemd. Brute aluminium profielen zijn niet behandeld met een anodiseerlaag en/of coating. Onbehandeld aluminium heeft in het begin een glanzend oppervlakte, dat in de loop der tijd af zal nemen tot een dof(fer) oppervlakte. Houdt hier dus rekening mee.

Een veelgestelde vraag: ‘Kunnen brut aluminium profielen gebruikt worden voor buitentoepassingen?’. Het antwoord op deze vraag is ja, maar hierbij dient u wel met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst zal er bij profielen van aluminium, die in contact komen met zuurstof, altijd een oxidelaag vormen. Dit laagje is dun, maar volledig gesloten en hecht zich stevig aan het oppervlakte van het aluminium profiel. De oxidelaag beschermt het alu profiel en verhoogt de weerstand tegen corrosie. De oxidelaag is ‘zelfherstellend’ in het geval van bijv. krassen, waterbestendig en qua hardheid vergelijkbaar met glas. Deze oxidelaag zorgt tevens ook voor het ‘doffer worden’ van het oppervlakte van uw aluminium profiel.

Bekijk snel alle alu profielen bij ALUMINIUMvakman.nl en bestel eenvoudig & voordelig online! Uiteraard informeren wij u hier ook uitgebreid over onze producten en kunt u, in het geval van vragen, contact opnemen met onze ervaren medewerkers!