juli 15, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Schroefnagels

Schroefnagels voor stevig aan hout bevestigen

Een schroefnagel is een soort spijker, alleen blijft deze steviger zitten. Dit komt omdat de schroefnagel spiraalvormig is. Bij het inslaan van de schroefnagels draaien ze het hout in, waardoor ze beter blijven zitten. Een gladde schroef kun je relatief gemakkelijk weer ergens uittrekken, maar schroefnagels geven door de spiraal en draaiing meer weerstand als je dit probeert. Daarom zitten schroefnagels steviger bevestigd. De weerstand voor schroefnagels is drie keer zo groot als die voor nagels of spijkers met een gladde schaft. 

Schroefnagels

Boren voor gebruik

Je kunt schroefnagels dus goed gebruiken in houten oppervlakken, bijvoorbeeld om gevelbekleding aan te brengen. Maar je kunt schroefnagels ook op andere manieren toepassen. Het wordt wel aangeraden om eerst een gat voor te boren, voordat je de schroefnagel aanbrengt op hardhout. Je vindt op deze website verschillende schroefnagels en meer informatie over de toepassing en hoe ze te gebruiken. De schroefnagels zijn verzinkt in staal. Daarnaast vind je op de website ook popnagels of heknagels. 

Schroefnagels van hoge kwaliteit

Deze website met schroefnagels heeft meer bevestigingsmaterialen in de webshop, waarnaast ook informatie over materialen en toepassingen voor allerlei soorten bevestiging. De webshop verkoopt merken die hoge kwaliteit leveren. Als de materialen die je bestelt op voorraad zijn, worden ze vaak binnen een dag nog verzonden. Voor het specifieke product zul je de productpagina moeten bekijken, de voorraad is natuurlijk ook niet iedere dag hetzelfde. Dus, als je op zoek bent naar schroefnagels kijk je op deze pagina. Wil je meer weten over bevestigingsmaterialen en hoe ze toe te passen? Dan kun je dat verder op de website bekijken.