juni 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

VDSTEENXXL

Steiger aanschaffen via het internet?

SteigerEen steiger aanschaffen via het internet, is dit wel verstandig? Voor enkele dagen terug was ik erachter gekomen dat onze vertrouwde steiger helaas niet meer geschikt was om op te werken. De veiligheid staat bij ons bovenaan het lijstje en dat wil ik wel zo graag houden. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen. Ik ging er niet vanuit dat ik het ook direct via het internet kon bestellen. Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik terecht op verschillende websites. De een wat duurder en bij de ander moest ik een bus regelen om de steiger te kunnen vervoeren. Niet bepaald handig, helemaal wanneer je tot over je oren in de opdrachten zit. Zodoende heb ik ervoor gekozen om verder te gaan zoeken op het internet.

Een steiger gevonden op deze website

Tijdens mijn zoektocht op het internet was ik terecht gekomen op de website van Jesteigertje.nl. Echter had ik daar verder niet op gekeken, dit omdat ik niet bekend ben met het online bestellen. Echter vertelde een collega van mij vorige week dat hij op deze website een bestelling had geplaatst en hier erg tevreden over was. Zodoende heb ik ervoor gekozen om retour te gaan naar deze pagina en mijn bestelling alsnog te plaatsen. In een mum van tijd was het geregeld en hoefde ik alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd.Renovatiesteiger

Nog geen twee dagen later had ik mijn bestelling al in ontvangst mogen nemen. Ik moet bekennen dat de kwaliteit er onwijs goed uitziet en dan heb ik er nog niet mee gewerkt! In mijn eigen achtertuin heb ik ervoor gekozen om de steiger even op te zetten. Zo kan ik met mijn eigen ogen bekijken hoe handelbaar dit is.