juli 15, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

barkrukken cafe

Welke materialen zijn er voor barkrukken

Ben jij op zoek naar barkrukken voor jouw keuken of woonkamer? Dan is het natuurlijk wel goed om van tevoren te weten welke materialen er zijn. Om hier een antwoord op te geven zullen we hieronder een aantal materialen uitlichten zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd hebt gezien. Het kopen van krukken is een eenmalige beslissing en dan is het wel fijn dat je de juiste producten in huis haalt.

Metaal in combinatie met chroom

Heb jij een industriële look? Dan is het aan te raden om te kijken naar het aanschaffen van barkrukken die voorzien zijn van een metalen onderstel met een chrome afwerking. Deze type barkruk zijn enorm populair en zijn voornamelijk de bij industriële look aan te raden om aan te schaffen. Benieuwd hoe dit in de praktijk eruit ziet? Geen probleem! In verschillende showrooms in Nederland staan deze krukken opgesteld waardoor jij in een oogopslag kunt beoordelen of dit bij jouw interieur past.

Een kruk met een houten look

Als je veel houten afwerkingen in je woning hebt, is het goed om te kijken naar de mogelijkheden voor het kopen van krukken. Er zijn diverse krukken op de markt beschikbaar die een houten afwerking hebben. Hierdoor weet je zeker dat de krukken die je gaat bestellen aansluiten op de rest van jouw interieur.

barkrukken