april 20, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Urn kopen

De mooiste assieraden en urnen

Er zijn allerlei manieren waarop je jouw dierbaren kunt herdenken. Iedereen heeft zijn of haar eigen manier om dit te doen. Je kunt bijvoorbeeld een foto van de dierbaren plaatsen in je woning, of ze herdenken door hun graf te bezoeken en dit bij te houden. Wat veel mensen ook doen, is om (een deel van) de as te bewaren en dus een urn kopen. Er zijn allerlei mooie urnen om uit te kiezen. Van grote formaten tot wat meer kleine om bijvoorbeeld de as te verdelen over meerdere familieleden of vrienden. Door middel van een urn kopen kun je de dierbare op een mooie plek herdenken. 

Assieraden 

Wist je dat je as ook kunt bewaren in andere producten dan in een urn? Je kunt ook een klein beetje as verwerken in sieraden. Dit kun je doen bij Assieraden-shop.nl. Je kunt kiezen uit een ketting of een armband. Een ketting wordt bij de Assieraden-shop.nl ook wel een ashanger genoemd. Er zijn zowel ashangers voor mannen als voor vrouwen. Je kunt kiezen uit diverse soorten hangers. Zo heb je bijvoorbeeld bedels in de vorm van een hart, maar ook hangers in de vorm van een cirkel, een buisje, sterren, druppels, vrijwel alles is mogelijk. 

Urn kopen

Laat een ashanger graveren

Het is ten slotte ook mogelijk om ashangers te laten graveren. Zo maak je het sieraad een stuk persoonlijker. Je kunt bijvoorbeeld de geboortedatum of de voorletters van de dierbare in de ashanger laten graveren.