april 20, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

De populairste stalen deuren van 2021

Je zal je misschien afvragen waarom mensen een stalen deur in huis nemen, dit kan zijn voor hun veiligheid maar er zijn ook genoeg modellen die er puur zijn voor het decoratie in je huis. In 2021 gaan steeds meer mensen stalen deuren in huis nemen en daarom gaan wij hieronder de populairste stalen deuren van 2021 benoemen met een korte uitleg erbij.

Dubbele stalen deuren

Wanneer je een ruime entree van je kamer of kantoor wenst, dan is de dubbele stalen deur echt waar voor jou. Doordat de twee deuren een breed oppervlak creëren, ontstaat er een entree die de bezoeker een fijn welkom toeroept, Je kunt er ook voor kiezen om de dubbele deur uit te breiden met een glazen paneel aan de weerszijden van het kozijn, hiermee versterkt je het gevoel nog meer.

Enkele stalen deuren

De  enkele stalen deur is niet alleen prachtig om te zien, maar is ook multifunctioneel door het vele licht dat hierdoor de kamer binnenvalt. De enkele stalen deur wordt vaak gekozen wanneer je graag een stalen deur in je huis wilt maar niet veel ruimte hebt. Je kiest zelf de vlakverdeling zodat de deuren een onderdeel worden van je eigen inrichting. 

Stalen binnendeuren met panelen

Wanneer je gevoel van ruimte en extra lichtinval in je huis wilt, kun je het best kiezen voor de stalen binnendeur met panelen. Bij de keuzes in panelen zijn er veel mogelijkheden mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld panelen aan de zijkant nemen of je kiest voor panelen boven de deur.

Stalen binnendeuren zijn in alle ruimtes erg opvallend en zorgen ervoor dat je het beste gebruik kunt maken van het natuurlijke zonlicht. Door de stalen deuren ogen de ruimtes groter en zijn ze gelijk veel stijlvoller. Bij DeRooySteeldoors kun je alle bovenstaande stalen deuren kopen en kun je zelfs stalen deuren op maat laten maken.