juli 15, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

De laatste meubeltrends van 2022!

Je denkt al een tijd na over het renoveren van het huis. Misschien wil je wel heel het huis verbouwen, of hou je het alleen bij het veranderen van de meubels. Wat het geval ook mag zijn, het kan erg lastig en stressvol zijn om het huis opnieuw in te richten. Vooral de woon en slaapkamer kunnen lastig zijn. Dit komt omdat deze ruimtes zo belangrijk voor ons zijn. In de woonkamer zitten we het grootste deel van de dag en in de slaapkamer komen we na een lange dag tot rust. De juiste sfeer en meubels kunnen je helpen met ontspannen, en je echt thuis laten voelen in huis! Bijvoorbeeld een dressoir kan een groot verschil maken.

Hoe pak ik het renoveren van de slaapkamer aan?

Wanneer je een kamer renoveert is het heel belangrijk om eerst je goed voor te bereiden. Dit kun je doen door genoeg inspiratie op te doen en een helder idee te creëren van wat je graag wilt zien. Inspiratie kan je overal opdoen, in een winkel, bij een vriendin thuis of in een tijdschrift. Maar het handigste zal zijn om te gaan kijken in een meubelzaak. In een meubelzaak heb je een groot en modern aanbod aan meubels zoals een mangohout dressoir. De werknemers zullen je goed kunnen adviseren over je keuze, zo hoef je het niet alleen te doen. Bekijk een woonwinkel in Overijssel voor inspiratie!

Hoe richt ik de woonkamer goed in?

De woonkamer kan nog lastiger zijn, voornamelijk omdat er zoveel keuze is voor woonkamer meubels. Het verstandigste is om eerst de tv, bank en salontafel uit te kiezen. Deze meubelstukken zullen het centrale deel van de kamer vormen. Wanneer je deze hebt uitgekozen, zal het een stuk makkelijker worden om de rest uit te kiezen. Zoals andere kasten, dressoirs of gordijnen. Gordijnen bepalen ook voor een groot deel de sfeer en het uiterlijk van de kamer. Het mooiste meubel in Hengelo vind je onze woonwinkel!