juni 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

De nieuwste verlichtingstrends om van te profiteren.

Van gedurfde tafellampen tot industriële plafondlampen van geborsteld messing, we werpen wat licht op de nieuwste trends die dit jaar in de winkels te zien zijn.

Of het nu gaat om dimbare verlichting in de woonkamer voor die gezellige avonden, felle verlichting in uw badkamer om uw make-up te controleren of een verwarmende nachtkastlamp, de juiste verlichting in jouw huis kan een grote invloed hebben op jouw algehele stemming. Doordachte verlichting kan een ruimte echt openen en het een stuk gastvrijer maken, terwijl saaie, slecht verlichte ruimtes soms de esthetiek van een ruimte kunnen ruïneren.

Tafellampen in diverse stijlen

In de webshop van Lampenhuis zijn veel verschillende soorten tafellampen om uit te kiezen. Zo zijn de lampen beschikbaar maar liefst 6 soorten materialen, van aluminium tot aan staal. Voor iedere doel en stijl heeft Lampenhuis een oplossing. Heb je een aerodynamisch modern interieur, of houdt je meer van een retro style? Of heb je  meer behoefte aan een industriële look of creëer je toch liever een klassieke sfeer? Bij industriële lampen wordt er vaak gebruik gemaakt van ruwe materialen in de kleuren zwart, wit of grijs. Moderne lampen zijn vaak van deze tijd en passen vrijwel in elk interieur.

LEEF HET LEVEN IN KLEUR

Door een subtiel vleugje kleur aan jouw ruimte toe te voegen, kunt u een interieur echt opfleuren en onze nieuwe collectie kleurblokontwerpen combineert gedurfde paletten met verfijnde aardetinten die bij uw ruimte passen. Van Instagramwaardige metalen kooiverlichting tot moderne kroonluchterontwerpen, vul je huis met stukken die karakter, kleur en stijl aan elke kamer geven.

METALLIC ONTWERPEN

Voeg toe aan je glamourploeg met onze collectie verlichting die de belichaming is van verfijning. Of je nu gaat voor elegante stelen van geborsteld messing of een enkele lamp met een marmeren voet, al onze ontwerpen zijn ontwikkeld tot tijdloze stukken die zich zullen onderscheiden van de massa.

Mocht je toch nog vragen hebben over de industriële plafondlamp of kom je er niet helemaal uit? Vraag het dan hier!