maart 29, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

dekbedovertrek nodig?

Dekbedovertrek nodig?

Wanneer heb je eigenlijk een nieuw dekbedovertrek nodig? Het antwoord op deze vraag is erg voor de handliggend. Je hebt namelijk een nieuw dekbedovertrek nodig als je oude overtrek versleten is. Het kan ook zo zijn dat je op zoek bent naar een nieuwe sfeer in je slaapkamer. De juiste keuze van het dekbed bepaald een groot deel van de uitstraling. Bij een dekbedovertrek zijn de look and feel erg van belang. 

dekbedovertrek nodig?

Welk dekbedovertrek heb ik nodig?

Als je op zoek bent naar een nieuw overtrek is het belangrijk om je afmetingen en je kleur wensen op te stellen. Dit kan je doen aan de hand van het internet. Daarnaast is het belangrijk om te kijken welk budget je hebt. Er zit veel variatie in de verschillende prijscategorieen. Er zijn dekbedden te koop vanaf twintig euro. Echter kan dit oplopen tot wel tweehonderdvijftig euro. 

Dekbedovertrek speciaal voor de winterperiode

mooiste dekbedovertrekken bij Smulderstextiel

Tijdens de winter liggen de temperaturen vanzelfsprekend een stuk lager dan in de zomer. Het is dus logisch dat hier een ander type dekbedovertrek bij hoort. Een typisch winters dekbedovertrek is een gemaakt van flanel. Flanel is een stof met een donsachtige laag. Door deze laag voelt de stof zacht en warm aan, ideaal voor in de winter dus. Door een combinatie met het juiste dekbed zal je het niet meer koud hebben s nachts. Door deze goede combinatie wordt een deel van je lichaamstemperatuur namelijk vastgehouden onder de dekens. Het is dus een goed isolerend dekbed.