juni 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

kantoorplanten kopen

Groene Sfeer op het Kantoor

Het neerzetten van planten op kantoor is sfeerverhogend. Behalve dat de groene kleur mooi is om te zien, verbetert het ook nog eens de gemoedstoestand, verhoogt het de concentratie en vermindert het stress. Om die reden is het aan te raden om een aantal mooie planten op kantoor te zetten. de “Strelitzia Nicolai” plant is een goede optie. Dit is een plant die in verschillende groottes te koop is, en met de grote waaier-achtige bladeren geeft het een erg gave uitstraling. Daarnaast helpt deze plant in het zuiveren van de lucht, wat weer zorgt voor minder hoofdpijn.

Welke Planten zijn Geschikt voor in de Woonkamer?

Ook in huis verbeteren planten de sfeer. Sommige woonkamers zijn bijvoorbeeld prachtig ingericht, maar toch niet echt knus. Een manier om dit op te lossen is door een mooie grote plant neer te zetten. Dit geeft een gezellige sfeer en voegt echt wat toe aan een inrichting.

Toch kan het vinden van een geschikte plant nog een uitdaging zijn. Zo geven de meeste mensen de voorkeur aan een makkelijke plant, maar deze plant moet er wel mooi uit zien. Een plant die voldoet aan deze eisen is de Strelitzia. Deze plant heeft een mooie tropische uitstraling en kan tot wel twee meter hoog worden.

Een Knussere Tuin Dankzij Planten

Een tuin vol goed bijgehouden planten geeft een erg aangename uitstraling. Zo kunnen er losse planten, maar ook een heg als omheining geplaatst worden. Door de open lucht hoeven de planten minder vaak gewaterd te worden en daarnaast krijgen ze genoeg zonlicht. Dit zorgt er wel voor dat de planten sneller zullen groeien, wat consequente zorg tot gevolg heeft. Gelukkig is er een optie om deze zorg uit handen te geven, door bijvoorbeeld een tuinman in te huren. Uiteindelijk zorgt het plaatsen van planten in de tuin natuurlijk wel voor een optimale tuinbeleving.