april 20, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Hip voor de ramen? Houten jaloezieën!

U bent op zoek naar een vorm van raamdecoratie die helemaal van deze tijd is, maar naast die hippe look ook daadwerkelijk praktisch in gebruik blijkt? Bekijk dan zeker eens de nieuwste telg in de zonweringfamilie: houten jaloezieën! Niet alleen zien deze jaloezieën er ontzettend eigentijds uit, ze zijn ook nog eens ontzettend handig in gebruik. U bepaalt heel eenvoudig hoeveel lichtinval u creëert en kunt indien gewenst al het licht uitstekend buitenhouden. Ook de mate van doorkijk is heel gemakkelijk door uzelf te bepalen.

Trendy raamdecoratie

Bij het woord jaloezieën denkt u waarschijnlijk al snel aan die ouderwetse kantoor-raamdecoratie. Altijd glimmend, altijd aluminium, altijd wit en best wel heel lelijk. Maar wist u dat er tegenwoordig op het gebied van jaloezieën veel meer te vinden is? Houten jaloezieën vallen zelfs onder de meest trendy zonwering. Dat komt door hun robuuste uitstraling, en het natuurlijke materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Bovendien kunt u houten jaloezieën in allerlei verschillende kleuren en maten krijgen. Bekijk bijvoorbeeld eens het ruime aanbod van specialist Raamdecoratie.com. Bent u op zoek naar heel moderne houten jaloezieën, die passen in een industrieel interieur? Ga dan voor een zwarte of donkergrijze uitvoering, die uw ramen op stijlvolle wijze zullen bedekken. Heeft u een landelijk interieur, en wilt u deze stijl graag doorvoeren voor uw ramen? Ga dan voor ene klassieke witte uitvoering, of bestel uw kunststof jaloezieën in houtlook. 

Praktisch in gebruik

Zoals al genoemd zien houten jaloezieën er niet alleen bijzonder mooi en stijlvol uit, u ziet ze niet voor niets voor steeds meer ramen hangen, zijn ze ook nog eens ontzettend praktisch. Met de afzonderlijke houten panelen bepaalt u heel eenvoudig de mate van lichtinval, en in hoeverre u naar buiten kunt kijken. Tegelijkertijd, en dat is natuurlijk nog veel belangrijker, schermt u de buitenwereld heel makkelijk af. U bepaalt hoeveel zicht voorbijgangers in uw keuken of woonkamer hebben. Ideaal! En nog hartstikke mooi ook. . Of u nou in een landelijke boerderij woont met een even klassieke inrichting, of een nieuwbouwhuis met een robuuste look and feel: houten jaloezieën zullen er perfect bij passen. Neem gauw een kijkje bij een specialist als Raamdecoratie.com en kies uw favoriete houten jaloezieën.