mei 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Houd vocht en vuil buiten

Je woning houd je het liefste schoon. Een deurmat is een item dat een goede bijdrage kan leveren aan het schoonhouden van je woning. Wanneer je buiten loopt, is het onvermijdelijk dat er vuil onder je schoenen komt. Om te voorkomen dat je dit vuil mee naar binnen neemt, is de aanschaf van een goede deurmat essentieel. Op deze manier houd je vuil en vocht buiten. Dat scheelt jou weer een hoop onnodig poetswerk! 

Voor welke deurmat kies je?

Veel mensen staan niet stil bij de kwaliteit van een deurmat. Zonde! Want door je te verdiepen in het aanbod zal je zien dat er veel winst te behalen valt. Er bestaan namelijk allerlei verschillende soorten schoonloopmatten. Iedere deurmat heeft weer andere kwaliteiten. Hierdoor is het mogelijk om een passende deurmat te vinden voor jouw specifieke situatie. Wordt een deurmat veelvuldig gebruikt? Dan is het type ‘’ambiance’’ wellicht een goede optie. De vezels van deze deurmat zijn heel sterk. Hierdoor is de deurmat slijtvast en is daarmee uitermate goed geschikt voor intensief gebruik. Deze deurmat kan door de hoge kwaliteit bijvoorbeeld ook gebruikt worden bij bedrijven. Ben je op zoek naar een zachtere deurmat voor thuis? Dan is het type ‘’Aquastop’’ een goede optie. 

Overal een passende mat 

Bij een deurmat wordt vaak direct gedacht aan een mat voor bij de voordeur. Echter, er zijn nog veel meer plekken denkbaar alwaar een deurmat effectief kan zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een keukenmat? De keuken is een plek waar geleefd wordt. Mensen lopen hier vaak in en uit en dat brengt vuil met zich mee. En juist bij een plek zoals de keuken is hygiëne van groot belang. Investeren in een mooie deurmat voor bij de keukendeur is dan ook aan te raden. Op deze manier houd je de keuken lekker schoon en kun je ongehinderd genieten van deze fijne leefruimte. 

Jouw deurmat personaliseren 

Er bestaan allerlei verschillende soorten deurmatten. Het verschil tussen deze deurmatten zit hem niet alleen in het materiaal, maar ook in de uitstraling. Een deurmat is toch het eerste wat je ziet wanneer je een ruimte binnenloopt. Het is daarom fijn als de mat correspondeert met de uitstraling van jouw woning of kantoor. Gelukkig zijn de droogloopmatten in verschillende kleuren verkrijgbaar. Tevens is het mogelijk om jouw deurmat te personaliseren. Je kunt als bedrijf zijnde bijvoorbeeld het logo op de mat laten drukken. Dit leuke detail zorgt voor een professionele uitstraling en werkt daarnaast goed als promotiemiddel. Kies jij ook voor een unieke een deurmat?