april 24, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Houtlook tegels

Als u middenin een verbouwing zit of u bent een huis aan het bouwen, dan komt al snel de vloerkeuze ter sprake. Er kan gekozen worden voor verschillende materialen, bijvoorbeeld tapijt, tegels of laminaat. Dit is vaak ook nog afhankelijk van de ruimte; in de woonkamer kan er gebruik worden gemaakt van tapijt en in de badkamer wordt er bijna altijd gebruik gemaakt van tegels. Als de keuze wordt gemaakt om vloertegels te gebruiken, zijn daarin talloze mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor houtlook tegels, waarmee de sfeer van hout in uw interieur wordt meegebracht. Hierdoor geniet u van het uiterlijk van hout, maar heeft u geen last van vlekken of koude voeten. Er kan namelijk gebruik worden gemaakt van vloerverwarming, waardoor u altijd warme voeten heeft. 

Keramisch parket

Een andere vervanger van een houten vloer is keramisch parket. Hiermee geniet u ook van de houten look, maar heeft u geen last van het onderhoud van een houten vloer. Een houten vloer is namelijk prachtig in het interieur, maar het heeft al veel onderhoud nodig. U moet bijvoorbeeld de vloer jaarlijks behandelen door te schuren en oliën. Als u de keuze maakt voor keramisch parket, is dit verleden tijd. Het parket is niet te onderscheiden van echt hout en het is kras- en stootbestending. Daarnaast is het parket ook makkelijk te reinigen; u hoeft alleen te stofzuigen en te dweilen en het parket glimt weer als nieuw.

Vloeren van vloerenmantegels.nl

Bij Vloerenmantegels.nl bent u aan het goede adres voor een ruim assortiment aan verschillende soorten tegels. Zo kunt u hier ook terecht voor de houtlook tegels en het keramisch parket. U profiteert hier van verschillende voordelen. U ervaart bijvoorbeeld altijd een persoonlijke benadering en wordt u vloer vakkundig gelegd. Daarnaast profiteert u van een goede prijs-kwaliteit verhouding, zodat u altijd de goedkoopste keuze kunt maken.