april 20, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Je platencollectie in je broekzak

Moesten we vroeger nog in de weer met cd-hoesjes, tegenwoordig schakelen we moeiteloos van het ene nummer naar het andere, van artiest naar artiest en van album naar album. Ook films en series streamen we heel eenvoudig dankzij het internet. Eigenlijk vervoeren we onze hele platenkast en DVD-collectie met onze smartphone. Maar hoe zorg je ervoor dat je het allerbeste geluid hoort? Daarvoor schaf je topkwaliteit audio streamers en speakers aan, die ervoor zorgen dat elek muziek- en filmervaring van topkwaliteit is.

Sonos of Yamaha

Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod van een webshop als Wifimedia, waar ze voor jou een ruim aanbod aan hoogwaardige apparatuur in huis hebben. Bijvoorbeeld een topkwaliteit audio streamer. Met onder (veel) meer merken als Sonos, Yamaha en HEOS in het assortiment en een groot aantal verschillende soorten apparaten weet je zeker dat er altijd iets voor jou bij zit. Het is maar net waar je naar op zoek bent.

Kleine en grote speakers

Vind jij een klein speakertje, dat zich handig laat meenemen, genoeg? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de Pioneer Rayz Rally. Een klein apparaatje dat je eenvoudig koppelt aan je iPhone of iPad. De Lightning speaker heeft meer bereik dan je denkt: jouw geluid kan een vergaderzaal vullen! Voor het echte werk bekijk je de draadloze luidsprekers. Een absoluut bakbeest is de Cambridge Audio Yoyo. Deze luidspreker heeft ingebouwde Chromecast functionaliteit, waardoor je snel en makkelijk je favoriete nummers, radiozenders of podcast vanaf je smartphone of tablet cast naar je speaker, die het geluid luid, duidelijk en scherp laat horen. Bij Wifimedia vind je ook draadloze speakers die specifiek gericht zijn op Bluetooth en MusicCast. Wat vind jij het handigst?

Door het hele huis

Maar, voor sommige mensen is het geluid streamen in slechts een kamer niet genoeg. Gelukkig biedt Multi room audio uitkomst. Daarmee stream je jouw favoriete plaatjes naar speakers in verschillende ruimtes. Het maakt niet uit waar de bron of installatie zich bevindt, en dat is heel erg handig. Het is niet moeilijk jouw multi room audio te bedienen, dat doe je heel eenvoudig met je smartphone. Zo heb je heel gemakkelijk de controle over de audio in je hele huis of kantoorpand.

Ultieme geluidservaring

Denk je dat je weet wat jij nodig hebt voor jouw ultieme geluidervaring? Laat je inspireren op de website van Wifimedia. Daar vind je in elke categorie apparatuur van topkwaliteit. Ongetwijfeld ook precies waar jij naar op zoek bent!