mei 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

medewerker holland warmte

Mij werd het model Remeha Tzerra geadviseerd

Remeha TzerraWaarom zou jij voor Holland Warmte moeten kiezen als jij een CV installatie gaat kopen? Allereerst omdat ik hier een tevreden klant ben. Natuurlijk zegt dit niks, dit is namelijk slechts de mening van één klant. Deze firma biedt al hun klanten het volgende:

  • Laagste prijsgarantie
  • 13 jaar garantie mogelijk
  • 24/7 servicedienst
  • 50 jaar ervaring
  • Eigen monteurs
  • Alleen topmerken
  • 100% gecertificeerd

Zoals je ziet hebben zij vele voordelen te bieden. Verder heb ik ook nog gelezen uit recensies dat het aspect service hier hoog in het vaandel staat evenals het model Remeha Tzerra. Iets waar je op lange termijn dan ook veel een hebt.

Zelf ben ik voor dit merk gegaan

Op advies van hollandwarmte.nl ben ik uiteindelijk gegaan voor Remeha Tzerra 28C. Ik moet zeggen dat ik er tot op de dag van vandaag nog geen spijt van heb. Deze was overigens ook nog eens erg afgeprijsd. Hierdoor konden we het geld dat we hiermee bespaard hebben, gebruiken voor iets anders. Naast de aanschaf van een CV ketel hebben we ook gelijk een onderhoudscontract afgesloten. Omdat wij beide geen verstand hebben van deze installaties, leek ons dit wel verstandig. Omdat dit wellicht ook iets voor jullie is, zal ik een kostenoverzicht weergeven:

vaillant

3 servicecontracten

Type contract All-in Extra* Basis Onderhoud Plus
Prijs per jaar incl. btw € 111,50 € 88,50 € 78,00
Servicebeurten 1 x per 2 jaar 1 x per 2 jaar 1 x per jaar
24/7 storingsdienst ok ok ok
Voorrijkosten ok ok ok
Arbeidsloon ok ok no
Materiaalkosten ok no no
Keuze van het servicecontract is afhankelijk van het merk, type en bouwjaar van de cv-ketel.

Voor meer informatie hierover verwijs ik je dan ook door naar de hierboven genoemde website. Voor advies kan men hier ook terecht. Heb jij nog vragen aan mij over dit artikel, stel ze dan onderaan deze pagina.

medewerker holland warmte