juli 15, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

logo-keuken-en-keukens

Op zoek naar een keuken in Huissen

Mijn zus wilde haar keuken graag vervangen daarom gingen we ook op het internet op zoek naar keuken Huissen om een bedrijf bij haar in de buurt te vinden dat mooie keukens aanbiedt voor een voordelige prijs.

De website van Keuken en Keukens 

Toen we op het internet op zoek gingen naar keuken Huissen kregen we erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende bedrijven in de buurt dat keukens aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan een aantal websites hadden bezocht en etme elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Keuken en Keukens ons het meeste aan.De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf geen personeel, wagenpark en showroom heeft. Hierdoor kan het bedrijf de prijzen laag houden. Dit sprak mijn zus erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

keuken

Het kennismakingsgesprek met Frits van Keuken en keukens 

Toen mijn zus contact met het bedrijf op nam werd zij erg vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. De eigenaar van het bedrijf kon al erg snel langskomen om een ontwerp en kennis te maken. Tijdens het gesprek heeft mijn zus de wensen voor haar keuken op tafel gelegd. Na het gesprek maakte Frits een ontwerp dat mijn zus erg aansprak. Daarom besloot ze ook om over te gaan tot een aankoop. De keuken werd een aantal weken later geleverd en ziet er erg mooi uit. Daarom zijn we ook erg tevreden over Keuken en Keukens.