april 20, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Fauteuil

Op zoek naar relaxfauteuils in Hilversum

Voor mijn moeder was ik laatst op zoek naar relaxfauteuils in Hilversum. Ik had veel gehoord over de goede ondersteuning en het comfort van deze stoelen. Mijn moeder is al een dagje ouder en zit veel in een stoel. Een goede zithouding is dan belangrijk. 

Relaxfauteuils in Hilversum: Van Reenen Meubelen

Relaxfauteuils in HilversumIn mijn zoektocht naar relaxfauteuils in Hilversum kwamen we terecht bij Van Reenen Meubelen. Op de website had ik al gezien dat zij een grote collectie relaxfauteuils hebben. Deze zijn zelfs online te bestellen. Om een goede stoel uit te zoeken doe echt goed zit, vind ik het echter wel belangrijk om hem eerst even zelf uit te proberen. Ik nam mijn moeder mee naar de showroom van Van Reenen Meubelen. Hier zijn we heel goed geholpen. Een medewerker vertelde ons van alles over de verschillen tussen de stoelen en de specificaties. Bij een relaxfauteuil gaat alles elektrisch. Met een paar drukken op de knop kun je heerlijk comfortabel zitten. En ook fijn, een aantal stoelen heeft ook een sta-op functie. Hierdoor kun je gemakkelijker uit je stoel opstaan.

Altijd een goede zithouding

StoelZelf heb ik ook een relaxfauteuil geprobeerd. En het zit echt heerlijk. Niet alleen voor oude mensen maar eigenlijk voor iedereen. Een avondje tv kijken is heerlijk ontspannend in zo ’n stoel. En je kunt de zithouding helemaal zelf aanpassen. Ik was er echt van onder de indruk. Mijn moeder heeft haar stoel inmiddels een tijdje in huis en hij bevalt erg goed. Ze is er heel tevreden over. Doordat ze nu altijd een goede zithouding heeft, zijn haar rugklachten ook een stuk minder geworden. Door de sta op functie kan ze makkelijker en sneller opstaan. Dit is erg prettig als er bijvoorbeeld wordt aangebeld.

Dus ben jij ook op zoek naar relaxfauteuils in Hilversum? Breng dan zeker ook eens een bezoek aan Van Reenen Meubelen.