mei 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Raamhor op maat

Raamhor op maat houdt insecten buiten

De zomer is leuk totdat je merkt hoeveel insecten zich opeens buiten bevinden en die maar al te graag jouw huis in willen vliegen of kruipen. Je merkt vanzelf wel hoe vervelend dit is en het is begrijpelijk als je het liever niet wilt. Je kan insecten tegenhouden met raamhorren. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen dat je een raamhor op maat hebt, zodat jouw hele raam bedekt is met een hor en de insecten buiten blijven. Je kan natuurlijk ook kiezen om geen hor te kopen en jouw raam dicht te houden, maar dit is niet goed voor je hoofd en veroorzaakt hoofdpijn.

Raamhor op maat

Waarom een raamhor op maat goed is voor jouw interieur

Raamhorren op maat zijn goede oplossingen om insecten buiten te houden en hoofdpijn te vermijden, doordat je raam nu wel open kan blijven. Dit is ook beter voor wanneer het te warm binnen is. De frisse lucht geeft een verkoeling en door de horren die bevestigd zijn op de ramen, neemt de wind niks mee naar binnen. Het is net een vergiet, maar dan niet voor een pan, maar voor een raam. Doordat ze ook nog van goede materialen zijn gemaakt (en verschillende soorten materialen), kan je kiezen welke het beste bij jouw interieur past en afstemmen op leeftijd van de persoon die er gebruik van maakt.

Installeren van een raamhor op maat

Het installeren van raamhorren op maat hoef je niet zelf te doen. Je kan iemand inhuren of een bedrijf, bijvoorbeeld Instyle Decorations, om te zorgen dat de raamhorren goed vastzitten aan jouw ramen. Het wordt van binnen beter opgemeten en precies afgestemd op de afmetingen van het raam. Zo heb je geen open plekjes en zit het strak. Hierdoor kan het ook niet losbreken.