april 20, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Nettenshop

Windbreekgaas en winddoeken

Het gebruik van doeken en zeilen is erg handig voor verschillende doelen. Zo kan je bepaalde onderdelen in een tuin afdekken door middel van een zeil, maar zijn er veel meer mogelijkheden. Zo kan het bijvoorbeeld ook dienen om wind tegen te houden op verschillende plekken. Daarvoor zijn zelfs speciale doeken ontwikkelt, namelijk speciaalwindbreekgaas of een winddoek. Deze zijn verkrijgbaar bij Nettenshop.nl, waar verschillende netten en zeilen worden verkocht. In het assortiment bevindt zich onder andere valnetten, zandbaknetten, sportnetten, aanhangernetten en nog veel meer. Ook de bevestiging voor deze netten zijn hier verkrijgbaar. Alle netten worden daarbij ook op maat gemaakt dus ze zullen op elk gewenste plek gehangen kunnen worden.

Het tegenhouden van wind

Dit windbreekgaas of doek is dus geschikt voor het tegenhouden van wind voor bijvoorbeeld in de tuin of in een sportpark. Dit is vooral erg handig voor in de tuin, want zou houd je voldoende wind tegen en is de temperatuur een stuk aangenamer. Dit is fijn wanneer je erg in de tocht zit. De winddoeken zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en kleuren. Daarbij zijn ze normaal gesproken leverbaar per vaste afmeting op rol, maar je kunt ze ook los per meter bestellen.

Kopen bij Nettenshop.nl

Heb je het winddoek met spoed nodig? Dan kan je een spoedlevering plaatsen zodat de bestelling binnen 48 uur al wordt verzonden. Je kan in dat geval het winddoek zo snel mogelijk gebruiken. Echter is het wel zo dat pakketten langer dan 2 meter duurder zijn que verzending. Er geldt daarom een toeslag van €12,50 op deze verzending. Heb je toch nog wat vragen over de verschillende doeken en afmetingen of heb je tips nodig? Neem dan gewoon even contact op met de klantenservice van Nettenshop.nl en zij helpen je verder. Nettenshop.nl is actief op verschillende social media kanalen dus voor de laatste nieuwtjes kan je ze volgen op Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube, Tumblr en Instagram. Daarbij kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief zodat je altijd up to date blijft over het nieuws.