mei 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Logo-zonder-bg

Zeer tevreden over mijn nieuwe sloten van SlotenService

Ik heb nieuwe sloten gekocht bij SlotenService waar ik zeer tevreden over ben. Een aantal dagen geleden was er namelijk bij mijn woning geprobeerd om in te breken. Hierdoor waren de sloten en de deuren van mijn woning beschadigd geraakt. Het leek mij daarom ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar een goede slotenmaker die deze sloten zou kunnen vervangen. 

Zeer veel slotenmakers bij mij in de buurt 

Toen ik vervolgens op het internet op zoek ging naar een slotenmaker kreeg ik zeer veel zoekresultaten van verschillende slotenmakers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van SlotenService mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en super overzichtelijk. op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor het bedrijf en over de producten en diensten die zij aanbieden. Het bedrijf biedt onder andere nieuwe sloten en beveiligingsadvies aan. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen om mijn situatie uit t e leggen. 

slotenserviceuden-slot

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen

Toen ik contact met het bedrijf opnam werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen. na het gesprek besloten we om mijn sloten te vervangen en te verbeteren. Een van de slotenmakers kwam vervolgens langs mijn woning en had de sloten al erg snel vervangen. Mijn woning is nu een stuk beter beveiligd door de sloten van SlotenService. Daarom ben ik ook super tevreden over het bedrijf.