mei 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

kunstgras

Eerste indruk van je tuin

De eerste indruk van je tuin is altijd het grasveld, de bloemen en planten kunnen nog zo mooi erbij staan als het gras niet verzorgd is doet dit afbreuk aan de tuin. Heb je er moeite mee om je voor of achtertuin netjes te houden, dan is misschien het leggen van kunstgras iets voor jou. Met het gras heb je namelijk het hele jaar door een schitterend verzorgde tuin, geen kale plekken en ook na een bui regen blijft je tuin er netjes uit zien. 

kunstgras

Kijk voor het gras wat je mooi vindt

Het kunstgras van tegenwoordig ziet eruit als echt gras, toch is het wel goed om te kijken wat voor soort gras je neemt. De korte soorten gras zien er iets minder realistisch uit dan de soorten met een lange spriet, aangezien hier extra vezels aan toegevoegd zijn. Natuurlijk kun je zelf kiezen of je het gras laat leggen, of dat je het gras zelf legt. Heb je vragen over het gras zelf leggen, dan staan de medewerkers van grasengroenkunstgras.be voor je klaar om op al je vragen antwoord te geven.

Gras voor verschillende doeleinden

Heb je een mooie grassoort gevonden, dan kun je dit niet alleen voor in je tuin gebruiken maar het staat ook erg netjes op je balkon. Ondanks dat je geen tuin hebt, kun je toch van je balkon ook een leuk buitenverblijf maken. In de webshop kies je een mooi soort gras en je hebt je eigen buitenplaats waar je in de zomer heerlijk kunt genieten met familie en vrienden.