juli 15, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Kies voor vijg planten in pot, je geniet binnenkort van heerlijke vruchten

Hou jij ook zo van zoete vijgen, groene of donkere? Je vindt op internet makkelijk deze vijg planten in pot. Je plaatst ze waar je het wilt. Zolang je de plant voldoende water en meststoffen geeft en een goeie standplaats geeft, is de plant tevreden en brengt hij vruchten op. Zie jij je binnenkort al smullen van je eigen persoonlijk gekweekte vijgen? Het kan! Ga jij de exotische toer op en kies je voor vijgenplanten? Dan vind je bij een gerenommeerde tropische tuinspecialist zeker je keuze!

Creëer je eigen tropische tuin

Vijg planten in pot, druiven en olijven in pot, citrusplanten en -bomen in een bloembak… het kan allemaal. Als je daarbij ook nog eens tropische bloemen zoals bougainvillea, oleander of paradijsvogelbloemen in potten aankoopt, dan krijg je een zeer exotische sfeer bij jou thuis. Nog even aanvullen met yucca’s, agaves of palmen in een pot en je hebt een volledige zuiderse tuin gecreëerd. Juist doordat de planten in potten staan, installeer je ze waar je ook maar wilt. Je schikt ze mooi op een rijtje tegen een afsluiting of je maakt een wat wildere hoek met allerlei uiteenlopende tropische planten in potten.

Koop je vijg planten in pot bij een professionele plantenzaak

Als je tropische planten, bijvoorbeeld je vijg planten in pot koopt, kies dan voor een degelijke professionele verkoper. Door zijn ervaring vind je er enkel vijg planten in pot die het in onze streken ook goed doen. Je bent zeker dat je planten geen ziektekiemen dragen, ze worden immers gekeurd voordat ze in de verkoop gaan. En je krijgt voldoende raad over hoe je ze moet verzorgen. Je planten worden stevig ingepakt en thuis geleverd zodat ze geen schade oplopen bij het transport. Kun jij niet wachten op je vijgenplant? Als je vandaag nog bestelt, dan staan je tropische planten binnen enkele dagen reeds op je balkon, terras of in je tuin.