mei 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Stalen tafelpoten kopen?

Dan bent u bij meubelpootjes aan het juiste adres! Op onze website bieden wij verschillende soorten poten voor meubels aan, zodat u deze gemakkelijk kan vervangen. Of wilt u de sfeer van uw meubels veranderen? Door onze meubelpootjes van verschillende stijlen kan u gemakkelijk de juiste vinden die bij uw huishouden past. Neem dus gerust snel een kijke tussen ons brede assortiment. Zit uw maat er niet bij? Neem contact op. Vaak kunnen wij deze pootjes op maat laten maken, of zelfs zoals u ze wil bij een minimum oplage van 40 stuks? Interesse? Neem dan snel contact op! Wij helpen u graag.

Stalen tafelpoten voor uw tafel!

Wilt u uw tafel hoger hebben staan? Of juist lager? Bij meubelpootjes bieden wij de oplossing aan! Onze stijlen verschillen zeer, zodat er altijd wel wat voor u tussen zit. Wij hebben over de jaren een ruim assortiment aan pootjes samen gesteld, rekening houdend met de vraag van onze klanten. U kan onze poten gemakkelijk zelf installeren en vervangen, zodat u geen zorgen hoeft te maken over iets slopen. Wij bieden zowel stalen tafelpoten aan als zwarte tafelpoten, of nieuwe pootjes voor uw bank of stoelen. Zo kan u gemakkelijk uw meubilair op de juiste hoogte zetten. Wij bieden diverse stijlen aan, zoals:

  • Retro
  • Industrieel
  • Modern
  • Hout

En nog veel meer! Neem dus gerust snel een kijkje tussen ons assortiment. Staat uw maat er niet tussen? Neem dan gerust contact op, dan vinden wij de oplossing!

Bent u op zoek naar een vierkante poot? of toch een ronde? Of naar een juiste hoogte? Wij hebben het allemaal. Bent u op zoek naar een eigen design stalen tafelpoot? Of poot voor u stoelen? Neem gerust contact op! Bij een oplage van 40 stuks kunnen wij gemakkelijk uw eigen design poten leveren. Zo zit er altijd wat voor u tussen. De levertijd is dan echter wel wat langer, maar daar tegenover krijgt u precies waarom u heeft gevraagd.

Zitcomfort is zeer belangrijk, en daarom kan u snel last krijgen van uw rug of benen als uw tafel te laag of te hoog is. het is belangrijk dat bij het zitten uw voeten de grond raken, en uw knieen met een hoek van 90 graden daarvoor zorgen. Daarom bieden wij bij meubelpootjes de poten aan die hiervoor zorgen!

meubelpootjes: Voor uw meubelpoten!

Neem snel een kijkje tussen ons assortiment meubelpoten, en vind het pootje dat bij u past! Al onze jaren zijn wij specifiek en klantgericht op zoek naar meubelpootjes, want ons de klantgerichte vakspeciaalzaak van Nederland en Belgie maakt. Wij bieden een groot assortiment aan poten aan online, zodat u deze gemakkelijk morgen in huis kan hebben. Wij kunnen ons inmiddels de specialist in meubelpootjes noemen, en bieden daarom het beste advies en een passende service aan. Bestel online, en laat ons je nu overtuigen van een perfect klantenservice!

Onze klanten zijn zeer tevreden met ons, omdat wij ons best doen om met een persoonlijke benadering de juiste pootjes te vinden voor uw tafel, bank of stoel. Niet overtuigd? Kom er zelf achter, bij meubelpootjes, de webshop voor uw stalen tafelpoten!