april 20, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Verschillende soorten hekwerken

Hekwerken zijn bijvoorbeeld erg handig om je terrein af te zetten, te beveiligen of om je terrein er leuker uit te laten zien. Er zijn veel verschillende hekwerken. Lees hier over verschillende soorten hekwerken.

Gaashekwerk

Dit is het goedkoopste hekwerk dat er te vinden is. Het kan gebruikt worden voor tuinen maar ook voor veehouderij. Het hekwerk is makkelijk aan te passen op het soort terrein en makkelijk te beveiligen met prikkeldraad. Ook zou je de tussenstukjes dicht kunnen maken zodat er meer privacy is. 

Spijlenhekwerk 

Dit hekwerk is het beste voor beveiligen aangezien het stevig is. Je kan dit hekwerk in twee verschillende stijlen krijgen, klassiek en modern. De klassieke soort wordt ook gebruikt als sierhekwerk. De moderne soort wordt meer als beveiliging gebruikt. 

Dubbelstaafmat hekwerk

Dit hekwerk is een combinatie van gaashekwerk en spijlenhekwerk. Het ziet er mooi uit maar is ook stevig en is dus ook goed voor beveiliging. Het is naast gaashekwerk het goedkoopste hekwerk. Dit hekwerk kan voor meerdere soorten terreinen gebruikt worden. Het kan voor bedrijven en particulieren goed gebruikt worden. Er zijn verschillende soorten diktes en hoogtes voor dit hekwerk, dat zorgt ervoor dat er voor iedereen wel iets is. 

MT Hekwerken

Bij MT Hekwerken kan je terecht als je bijvoorbeeld een dubbelstaafmat hekwerk wilt kopen. MT hekwerken biedt meerdere soorten hekwerken en poorten aan. De hekwerken worden bij je thuis bezorgt. De hekwerken van MT hekwerken zijn gemaakt van goede materialen en daardoor van hoge kwaliteit. Bekijk de website van MT Hekwerken voor meer informatie.