juni 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Wil jij een naambordje bij je deur?

Een naambordje bij de voordeur is niet alleen leuk, maar ook ontzettend handig om te hebben. Het is bij ieder huis een leuke toevoeging, maar bij nieuwbouwwijken met allemaal dezelfde huizen is het eigenlijk bijna een noodzakelijkheid. Als alle woningen op elkaar lijken en er ook weinig verschil zit in tuinen, zorgt een naambordje voor duidelijkheid. Ook een huisnummer onderscheidt de verschillende huizen natuurlijk wel van elkaar, maar mensen onthouden nummers nu eenmaal vaak minder goed. Staat er een naam naast het nummer, dan weten ze zeker dat ze op het juiste adres zijn!

Naambordje laten maken

Als je een bordje met een huisnummer er op wilt hebben, dan kun je gewoon een van de standaardexemplaren in een winkel kopen. Maar wil je dat jullie namen er ook op staan, dan zul je toch echt een naambordje op maat moeten laten maken. Het is voor leveranciers van deze producten immers onmogelijk om alle namen op voorraad te hebben. Als mensen horen dat ze iets speciaal moeten laten maken, dan denken ze vaak dat dit meteen heel erg duur is. Dat kan het ook zeker zijn, maar als je naar Naambordjeswinkel.nl gaat, dan valt dit ontzettend mee. Je kunt daar al voor een paar tientjes een naambordje laten maken met een tekst naar wens. Je kunt helemaal zelf bepalen wat je er op laat zetten. Zo kun je ervoor kiezen om alleen jullie achternaam er op te laten zetten, maar je kunt ook juist kiezen voor jullie voornamen. Of zelfs voor voornaam plus achternaam. De mogelijkheden zijn dus groot! Heb je straks een dergelijk bordje bij de deur hangen, dan hoeft niemand zich meer af te vragen of ze bij het juiste huis zijn, de namen naast het huisnummer geven de gewenste duidelijkheid! Daarom laat je dus een naambordje maken.

Verschillende mogelijkheden

Iedereen heeft zijn eigen stijl en ook alle woningen hebben zo hun eigen uitstraling. Het is mooi als het naambordje dat jij ophangt hier zo goed mogelijk bij aansluit. Een heel strak en modern bordje past immers eigenlijk niet goed bij een monumentaal pand, om maar een voorbeeld te noemen. Bij Naambordjeswinkel.nl bieden ze je daarom verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit verschillende materialen voor het bordje:

  • leisteen
  • Belgisch hardsteen
  • natuursteen
  • blauwe steen
  • glas
  • RVS

Ook zijn er verschillende afwerkingsmogelijkheden. Zo kunnen de bordjes van leisteen bijvoorbeeld zowel een ruwe als een strakke rand hebben. Beide afwerkingsmogelijkheden zorgen voor een heel eigen uitstraling. Ook kan er gekozen worden voor verschillende lettertypes voor het naambordje, ook het lettertype heeft immers veel invloed op de uitstraling. Het ene lettertype is zwierig of nonchalant, terwijl het andere juiste heel strak is. Zo zijn er dus diverse opties! Vul op hun website gewoon eens jouw naam en huisnummer in en kijk naar de mogelijkheden die zij voor jou hebben. Je ziet dan meteen ook de prijzen vermeld staan, zodat je ook direct kunt beoordelen of het binnen jouw budget past. Je komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan. Wil je een naambordje bij de deur hebben, dan kun je deze dus laten maken door Naambordjeswinkel.nl!

Lees meer…