mei 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Als ik kook vind ik het heerlijk om verschillende dingen te maken. Op die manier is voor ieder wat wils en kan je van alles wat proeven. Bij tapas is het goed om te weten dat het kleine gerechtjes zijn die je eventueel kan delen. Dit hoeft niet altijd zo te zijn, maar als ik kook vind ik dat wel belangrijk. Hierbij ik mooi sevies ook belangrijk.

Perfectionist

Ik ben van mezelf nogal een perfectionist en als ik dan moet er ook mooi servies

op tafel liggen. Anders gaat er wat mis in mijn hoofd. Een mooi gedekte tafel zorgt voor een prachtig plaatje en maakt het toch nog een stukje gezelliger. Servies speelt hier dus een bepalende rol in. Het moet namelijk mooi opgemaakt zijn en allemaal hetzelfde. Dat zorgt voor een mooie uitstraling.

Waar moet een mooi gedekte tafel aan voldoen

Een mooie tafel bestaat uit verschillende factoren. Het moet er mooi en verzorgd uitzien en ook een bepaalde luxe uitstralen. Vooral als er gasten komen, is het mooi om een luxe tafel gedekt te hebben. Voor mij bestaat het uit hetzelfde servies en het liefst servies gemaakt van porselein. Porselein heeft een bepaalde luxe en status. Bestek speelt ook een belangrijke rol. Mijn voorkeur gaat naar goud, omdat dit mooi en sierlijk oogt. Net als glazen. Tegenwoordig zijn er ook glazen die geribbeld zijn. Daar zou mijn voorkeur naar gaan

Voor mij brengt tafelen veel gezelligheid met zich mee. Met familie of vrienden lekker lang tafelen en praten over van alles en nog wat. Dat zijn de dingen waar ik van geniet. Als ik dan zelf ook nog ga koken, zorgt het voor gezelligheid en zaligheid. De familie is dan blij en dat maakt mij ook blij. Met een mooie tafel voor je zorgt het toch wat meer voor rust in je eigen hoofd.