april 20, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Verschillende soorten combimagnetron aanbiedingen

Wanneer je begint met de zoektocht naar de gewenste combimagnetron aanbieding, zijn er een aantal factoren waar je op dient te letten. Het is bijvoorbeeld verstandig om vooraf te beslissen of je voor een vrijstaande of een ingebouwde magnetron kiest, je voor een combimagnetron aanbieding gaat of toch de voorkeur geeft aan de solo variant. Ook voor de solo variant geldt dat deze zowel vrijstaand als ingebouwd leverbaar is.

 Het gewenste vermogen

Ook iets om bij stil te staan, is het vermogen van de combimagnetron aanbieding. Hier zijn namelijk nogal wat verschillen in. Zo zijn er combimagnetron aanbiedingen met een vermogen variërend van 700 Watt tot 1000 Watt. De hoeveelheid Watt is bepalend voor hoe snel het eten in de magnetron is opgewarmd. Een ander punt waar rekening mee dient te worden gehouden, is het volume. Ook hierin zijn er grote verschillen, variërend van 20 tot 28 liter of zelfs daarboven. Voor het verwarmen van één bord met eten heb je voldoende aan een inhoud van zo’n 20 liter. In het midden van de magnetron bevindt zich een draaibaar plateau. Dit zorgt ervoor dat het eten in de magnetron gelijkmatig verwarmd wordt.

 Combimagnetron aanbieding met oven- en grillfunctie

Dankzij het feit dat een groot deel van de magnetrons tegenwoordig is uitgerust als combimagnetron, kunnen een groot deel van de magnetrons zowel gebruikt worden voor het opwarmen of ontdooien van gerechten, als het bereiden van een uitgebreide maaltijd. Natuurlijk kan het altijd nog wat luxer. Een aantal combimagnetron aanbiedingen is namelijk ook nog eens voorzien van een grill- en stoomfunctie, wat het klaarmaken van een lekkere maaltijd nog simpeler maakt. Behalve handig is deze functie ook nog eens erg verantwoord. Gestoomde groenten bevatten namelijk meer vitamines dan de gekookte variant. Bang dat alleen de meest luxe varianten van deze functie voorzien zijn? Niet getreurd! Ook een groot aantal minder luxe modellen beschikt over deze functie.