mei 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Een matras op maat laten maken ? Let hier op

Een goede nachtrust is noodzakelijk voor elk persoon. Hoe je die goede nachtrust krijgt verschilt dan ook voor elk individueel. Het is daarom dan ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat jij een matras hebt die ook volledig bij jou past. Bij erkende bedrijven zoals het Matrasatelier kan je ervoor zorgen dat jij een compleet gepersonaliseerd matras krijgt die perfect bij jouw voorkeuren en jouw lichaam past voor de beste nachtrust. 

Toch is het belangrijk om goed te letten op welke aanpassingen mogelijk zijn en wat jij moet kunnen doorgeven zodat de adviseurs een goede samenstelling kunnen maken zodat jij tevreden naar huis kan gaan met je matras.

Hoe wordt het matras op mij ingesteld?

Een matras op maat laten maken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Toch moet je de goede informatie doorgeven zodat het matras ook daadwerkelijk goed bij jouw lichaam past.

Je moet jouw mogelijke lichamelijke problemen zo goed mogelijk doorgeven zodat er rekening mee kan worden gehouden. Ook jouw slaapgewoontes en houding zijn erg belangrijk om het perfecte matras te vinden.

Verder geef je ook jouw voorkeuren aan en test je een aantal proefopstellingen gekozen door de adviseur gebaseerd op jouw gegeven informatie. Jullie kiezen samen de beste combinatie uit en voila! Jouw nieuwe perfecte matras is gevonden.

Niet alleen het matras op maat, maar ook de kussen!

Naast het matras is het natuurlijk ook heel belangrijk om een lekker comfortabel kussen te hebben om op te slapen. Gelukkig kan je zelfs ook de kussen aanpassen! Dit concept lijkt misschien een beetje raar omdat een gepersonaliseerde kussen niet vaak voorkomt maar toch zijn er twee belangrijke redenen om jouw kussen op maat te maken.

Ten eerste is de vorm erg belangrijk. Slaap je op je zij? Dan past een boemerang vorm perfect bij jou. Ook kan er een extra nekondersteuning in de kussen worden geplaatst.

Ten tweede heb je de vulling. Dit is simpelweg belangrijk voor de hardheid van het kussen. Iedereen heeft z’n eigen preferenties en vind de ene hardheid beter dan de andere.