mei 25, 2024

Baas woonblog

Blog woon tips

Douchen in de tuin

Buitendouches: online bestellen bij Bodyfit

Sinds kort hebben wij de beschikking over buitendouches in onze tuin. We hebben namelijk al jaren een zwembad en sauna maar om daarna te douchen, moesten we toch steeds weer naar binnen. Bij mooi weer bleef ik gewoon lekker buiten maar dat voelde ook niet echt fris. Het is juist zo fijn om na een duik in het zwembad of een bezoek aan de sauna meteen een verfrissende douche te kunnen nemen. Zonder dat je eerst naar binnen moet om daar te douchen. Geen natte voeten meer door het huis. Ideaal.

BuitendouchesOnline buitendouches bestellen

Onze buitendouches zijn gekocht in de Bodyfit webshop. Bodyfit is gespecialiseerd in alles op het gebied van wellness. Onze zwembad en sauna hebben wij hier ook aangeschaft. Buitendouches kun je echter ook via de webshop bestellen. Ideaal want dat bespaart je een tripje naar de showroom in Zeewolde.

Verschillende merken

In de webshop heb je de keuze tussen buitendouches van de merken JEE-O en Solar. De JEE-O buitendouches zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: RVS geborsteld en RVS gepolijst. De douches zijn mooi vormgegeven en voorzien van een keramische mengkraan die met een ronde handgreep eenvoudig bediend kan worden.

Snelle levertijden en advies op maat

Bodyfit webshopBestellen gaat heel eenvoudig via de webshop. Je maakt je keuze uit het assortiment. Bij elk product staat een duidelijke omschrijving. Heb je toch nog vragen of wil je advies? Dan kun je ook altijd even telefonisch contact opnemen. Als je genoeg informatie hebt en je keuze hebt gemaakt dan kun je betalen via iDeal. Bodyfit staat bekend om de snelle levertijden. Je hebt je buitendouche dus snel in huis. Bovendien is bezorgen bij bestellingen van meer dan € 75,00 helemaal gratis.

Wil je wel een buitendouche maar liever in een fysieke winkel bestellen? Dan kun je natuurlijk ook altijd terecht in de showroom in Zeewolde.